Nieuwe muziek: Meghan Trainor – Dear Future Husband

dearfuturehusband

De Amerikaanse sensatie van dit moment – in Amerika althans – is Meghan Trainor. De debutante scoort een kogel van een hit met All About That Bass, een nummer over dames met een pondje meer. Het swingende nummer, dat in Nederland helaas nog weinig impact heeft gemaakt, wordt opgevolgd door Dear Future Husband.

De toon van het nummer is opnieuw swingend, funky en sassy. Deze keer zingt Meghan haar toekomstige echtgenoot tegemoet. Ze heeft nog geen ring om haar vinger, maar reikt hem wel alvast een handleiding. Daaruit blijkt dat hij zich maar het beste kan schikken naar haar wensen, want anders gaat het niet werken. Pittige meid hoor, die Meghan! Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je op deze blog uiteraard nog een review verwachten! Check de songtekst van dit nummer via directlyrics.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>