Nieuwe muziek: Robin Schulz / Jasmine Thompson – Sun Goes Down

sungoesdown

De Duitse DJ Robin Schulz heeft zich in korte tijd wereldwijd op de kaart weten te zetten door zijn remixes voor Mr. Probz (Waves) en Lilly Wood & the Prick (Pracer in C). Met dat eerste nummer wist hij de toppositie in de hitlijsten te veroveren in onder meer Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Het tweede is uitgegroeid tot één van de zomerhits van 2014 (en bij mij staat Prayer in C nog altijd op repeat).

Nu is het tijd voor nieuw, eigen werk. Want zijn nieuwe single – Sun Goes Down – is geen remix, maar geheel van de hand van Robin Schulz zelf. De vocalen zijn van Jasmine Thompson en het geheel heeft een nazomerse vibe. Het nummer is afkomstig van het later deze maand te verschijnen debuutalbum, dat Prayer zal heten. Tot nu blijkt hij een antenne voor hits te hebben, dus ik ben benieuwd wat Robin nog meer voor ons in petto heeft!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>