Nieuwe muziek: Anouk – Wish He Could See It All

anouk

‘Paradise And Back Again’, het negende studioalbum van Anouk, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Er staan naast een dozijn nieuwe, openhartige liedjes ook een paar nummers op die we al kennen. Single ‘Places To Go’ is terug te vinden op de plaat, maar ook haar samenwerkingen met Afrojack en Nicky Romero.

Een nummer dat eruit springt tijdens de eerste luisterbeurt is Wish He Could See It All. Anouk houdt er doorgaans niet van om haar nummers uit te leggen, maar hierover gaf ze bij Giel al een tipje van de sluier. Het is namelijk een nummer waarvan ze hoopte dat iemand het ooit over haar zou schrijven. Maar waarvoor ze nu zelf maar in de pen is geklommen. Zo krijgen we een inkijkje in haar eigen verbeelding. Nou zijn er in Anouks omgeving vast genoeg mensen die ontzettend trots op haar zijn, en een dergelijk nummer met liefde hadden willen schrijven, maar die erkenning heeft ze van haar ouders nooit gehad. Het is een bijzonder open en eerlijk liedje. Koop Paradise And Back Again hier.

Lees ook: Anouk – Places To Go

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Anouk – Wish He Could See It All

  1. Marian

    FANTASTISCH!! kwaliteit loont altijd!

      /   Reply  / 
  2. Annemiek

    Ik hoop het Marian!!We gaan nog een poosje door…Met het werk(zorg)en het sporten(voor een gezonder gezondheid)Hopelijk zonder pushen…maar wel met stimulans. Geen mens is te oud om iets te leren ,of iets nieuws of bij te leren…G’tjes. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>