Nieuwe video: Ferry Corsten / Jenny Wahlstrom – Many Ways

Waarom kijken? Als Ferry Corsten aan het begin van deze videoclip voorbij een winkelruit loopt, zet hij eventjes een stapje terug. Vanuit de etalage wordt hij namelijk aangestaard door een levensechte pop. Twee opgemaakte ogen turen glazig naar buiten. Niet veel later stapt de pop – toevallig een beeldschone vrouw – doodleuk de straat op. Dat gaat allemaal ontzettend houterig, maar ja het is dan ook een etalagepop. Al snel begint ze zich steeds menselijker te gedragen, omdat ze ontmoetingen tussen andere mensen observeert. Dan raakt een (al net zo knappe) man volledig van haar in de ban. Hij volgt haar naar een club, maar verliest haar daar uiteindelijk uit het oog. Behoorlijk teleurgesteld wandelt deze man even later door een verlaten winkelstraat en ziet daar een etalagepop die wel érg lijkt op zijn crush… Mooi verhaaltje, open voor ieders eigen interpretatie.
En de muziek? Heeft Ferry Corsten toevallig inspiratie opgedaan bij collega Armin van Buuren? Many Ways lijkt qua melodie en opbouw wel erg op This Is What It Feels Like. Alleen is de stem van Jenny Wahlstrom wat vervelender dan Trevor Guthrie en het refrein niet half zo sterk. Met andere woorden: matig nummertje. De tijd dat Ferry Corsten een vooruitstrevende trance-artiest was lijkt hiermee in het verleden te liggen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>