Nieuwe video: Nicki Minaj – Starships

Nicki Minaj is een gek wijf dat nergens voor terugdeinst. Althans, dat wil ze ons doen geloven door middel van haar video’s. Over de top, lijkt haar credo. En daarom is ze voor haar nieuwste nummer Starships weer in allerlei bizarre creaties te zien: over het strand rollend, feestend, op een berg en in een weiland. En steeds met een andere kleur haar.

De videoclip (regisseur: Anthony Mandler)
Nicki laat een ware kleurenexplosie los op de kijkers. Of ze zich nou op aarde bevindt, of op een buitenaards schip, overal maakt ze er haar eigen feestje van. Het lijkt er nog het meest op of ze in de uiteindelijk montage alle mogelijke effecten uit wilde proberen. “Wat zou dit knopje doen? Oh, wat een grappig effect, die rook wordt paars en het zand groen. Ja, dit laten we erin hoor!” Ze doet in ieder geval lekker waar ze zelf zin in heeft en dat moet je haar nageven. Overigens is de video door de niemendalletjes die Nicki draagt als ‘explicit’ aangemerkt op youtube.
Oordeel: extravagante clip, maar omdat werkelijk iedere lijn ontbreekt, is hij wel erg rusteloos. ✩✩✩

De sound
Toen Nicki een aantal maanden terug het nummer Stupid hoe uitbracht, vielen critici en fans over haar heen. Dit was simpelweg schandalig, meenden ze. Een irritante beat en goedkope en vulgaire tekst, was het oordeel. Op deze nieuwe single bindt Nicki in, ze kiest voor veilig. Starships is zeker niet Nicki’s beste werk, maar het refrein nestelt zich al snel in je hoofd, waardoor ze er waarschijnlijk wel een hit mee zal scoren.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Nicki Minaj – Starships

  1. Rwin

    Wat een onmeunig groot achterwerk heeft die troll.

      /   Reply  / 
  2. ella

    ik vraag me af hoeveel silicone nicki in haar kont en tieten heeft?
    Wel leuk liedje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>