Nieuwe video: Willow Smith – I Am Me

In het begin denk je nog dat alleen de intro zo minimalistisch is. Maar al snel wordt duidelijk dat het nieuwe liedje van Willow Smith slechts bestaat uit haar stem met begeleidende pianomuziek. En dat past natuurlijk uitstekend bij een nummer met als titel I am me. Verder valt in de video op hoeveel Willow lijkt op haar beroemde vader.

En dat was waarschijnlijk net niet de bedoeling, want Willow wil met deze clip laten zien wie ze zélf is, zonder haar beroemde ouders. Ze is geen verwend meisje dat alles krijgt wat haar hartje begeert, maar gewoon een tiener die net als alle andere tieners haar eigen gangetje gaat. Zo houdt ze van skateboarden, het dragen van grote gele jurkjes en pingelen op een keyboard. Maar ons maak je niets wijs hoor, Willow, zonder jouw kruiwagen hadden wij nu namelijk helemaal niet naar I am me zitten luisteren.

De sound
Wát een verschil. Zet dit nummer eens af tegen Whip My hear. Waar dat nummer je al snel op je zenuwen werkt, zorgt Willow Smith er nu voor dat je vooral naar haar stem luistert. Ze is haar wilde haren, waar ze toen nog mee whipte, nu al verloren. En dan hoor je dat Willow best een talent heeft, maar dat ze veel te snel volwassen wil worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>