Nieuwe video: Marcus Canty – Used By You

I wanna be used by you, het is nogal een formulering die Marcus Canty gebruikt. Tegen een keurig gesetteld meisje nog wel. Maar haar vriend schijnt monogamie niet al te serieus te nemen, vandaar dat Marcus zijn kans schoon ziet. Hij vindt het daarom niet erg volledig door haar gebruikt te worden.
Genoeg voer dus voor een scherpe video, zou je zeggen! Maar de regisseur komt niet veel verder dan een gladde choreografie rondom een stoel (?) en close-ups van kapot vallend glaswerk.

Toegegeven, dat laatste ziet er bijzonder fraai uit. Het is alleen totaal niet duidelijk waaróm al dit glaswerk op de grond spat, behalve dat het mooie plaatjes oplevert. Misschien een verwijzing in de trant van alles kan kapot?

Maar verderop in de clip wordt het allemaal steeds minder interessant. Het meisje – waardoor Marcus dus gebruikt zou willen worden – is oersaai en staat eigenlijk alleen maar mooi te wezen. En Marcus zelf toont wat danspasjes, waarvan het hoogtepunt is dat hij op een stoel stapt. Tja, misschien nog even in de leer bij Usher?

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>