Nieuwe video: Chris Brown – Home

Weet je nog, die tijd dat Chris Brown één van de grootste sterren in de R&B was? Tot het moment in 2009 dat hij zijn vriendinnetje bont en blauw sloeg. Een grote misstap, waar zijn reputatie een enorme knauw van heeft gekregen. En hoewel Rihanna het hem alweer vergeven heeft, hebben heel veel mensen dat nog niet. Ook Home zal niet echt bijdragen aan een meer positieve beeldvorming van de zanger.

De video is een teleurstellende verzameling tour-beelden. In Home is Chris Brown eigenlijk overal – behalve thuis. Daar verlangt hij wel naar, zingt hij. Naar het thuis van vroeger dan. Voordat hij een superster was, zoals hij het zelf verwoordt. Hij heeft heimwee naar de tijd dat mensen niks van hem wilden, omdat hij simpelweg nog geen geld had.

Nou nou, Chris, misschien ben jij niet bepaald de persoon om zo hoog van de toren te blazen. Ten eerste, ben je al lang niet meer de superster die je ooit was. Ten tweede, als je zo nodig van al dat geld af wilt, dan schenk je het toch lekker aan een goed doel? Ten derde, deze archief-videoclip heeft helemaal niets met de zwartgallige songtekst te maken.

De muziek
Chris probeert hier een gevoelige snaar te raken met een door autotune gedrenkte stem. En dat werkt natuurlijk niet. Wat overblijft rammelt en zeurt een beetje voort. Erg vervelende muziek, waar je waarschijnlijk alleen naar kunt luisteren als vergevingsgezinde fan van het eerste uur.

Clip-oordeel

Meer van Chris Brown:
Nieuwe video: Chris Brown – Don’t Judge Me
Nieuwe video: Chris Brown – No Bullshit
Nieuwe video: Chris Brown – Dreamer
Nieuwe video: Chris Brown – Wall To Wall

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Chris Brown – Home

  1. Jess M.

    Keurige review

      /   Reply  / 
  2. Jules

    Get your facts straight joh

    Haha die vent heeft zijn eigen charity/foundation hoor.
    Hij heeft trouwens afgelopen jaren de meeste awards binnen gesleept in z’n gehele carrière. Dus “al lang niet meer de superster die je ooit was” ??. Die kerel heeft een ongelofelijk comeback gemaakt of we het leuk vinden of niet, er valt niet over te twisten. Doe het maar eens na. Hoe succesvoller hij wordt, hoe leuker ik hem vind. Puur om de mensen die nog steeds dat zooitje van 4 jaar geleden erbij halen. Pure haat.
    Ik lach erom

      /   Reply  / 
  3. Annemiek

    Home is where the heart is. Overal waar je welkom ben bij jong en/of oud!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>