Nieuwe video: Zendaya – Replay

replay

Aan tienersterren geen gebrek in Amerika; ontmoet Zendaya met Replay.

Waarom kijken? Zendaya laat in vier minuten zien dat ze zich behoorlijk thuis voelt op een dansvloer. Ze begint solo, daarna danst ze samen met een jongen om uiteindelijk in een strakke groepschoreografie te belanden. Met haar stijle haren naar achter en stoere kleding doet ze me een beetje denken aan een jonge versie van Lara Croft. De clip is in ieder geval niet overdreven meisjesachtig, ook al is Zendaya pas zestien.
Waarom niet kijken? Meer dan een dansroutine heeft Replay eigenlijk niet te bieden. Voor haarzelf is dit waarschijnlijke een enorme stap – het is haar meest volwassen clip tot nu toe – maar speciaal wordt het geen moment. Het doet me vooral denken aan de tijd dat Britney en Christina nog tienersterren waren.
En de muziek? Don’t blame me, maar die Amerikaanse multi-talentjes wantrouw ik altijd een beetje. Zendaya heeft een dans- en toneelachtergrond, is actrice en nu dus ook professioneel zangeres. Ik denk dan vooral dat ze een heel goed team achter zich heeft staan. Replay is geen onaardig liedje, het refrein blijft zelfs verdomd lang nagalmen in je hoofd, maar qua stem springt Zendaya er voor mij te weinig uit. Het zoveelste Disney-meisje. We hebben toch onderhand wel genoeg Selena Gomezzen en Miley Cyrussen?

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Zendaya – Replay

  1. Mina

    Er zijn zo veel lekkere remixes van dit nummer ;)

      /   Reply  / 
    1. Arvid van Boekel Auteur

      Welke bijvoorbeeld? :)

        /   Reply  / 
      1. Anoniem

        Ja, ik wou net hetzelfde vragen ^^

          /   Reply  / 
        1. Mina

          Die van Jump Smokers op der vevo account op youtube staan wel 10 verschillende remixes :p

            /   Reply  / 
  2. MASH

    Ze doet me juist denken aan Aaliyah. Vooral in die witte kleding.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>