Nieuwe video: Jason Derulo – Marry Me

marryme

Jason Derulo vraagt Jordin Sparks ten huwelijk in Marry Me.

Waarom kijken? Een liefdevolle videoclip waarin we eens een hele andere kant krijgen te zien van Jason Derulo. Namelijk de zachtaardige kant van een liefhebbende vriend. Hij laat er namelijk geen misverstanden over bestaan: zijn meisje is de ware en met haar wil hij trouwen. Dan kunnen er nog zoveel andere mooie vrouwen rondlopen op deze aardbol, aan haar heeft hij genoeg. Jordin Sparks, die zijn meisje speelt, moet zich wel heel bijzonder voelen! De scenes tussen het tweetal, zoals het bakken van chocoladekoekjes, zijn ontzettend schattig.
Waarom niet kijken? Als je met een gebroken hart thuis zit, of je huwelijk is onlangs op de klippen gelopen, vermijd dit prille liefdesgeluk dan maar even.
En de muziek? Dit onderwerp is natuurlijk erg dankbaar, want het is meteen een soort anthem voor huwelijken. Mensen zullen het draaien tijdens aanzoeken of juist op vrijgezellenfeesten. Anderen krijgen sowieso onmiddellijk vochtige ogen van alles dat met bruiloften te maken heeft. Echter, als je niet zoveel met trouwen hebt, klinkt die kopstem van Jason waarschijnlijk wel erg zoetjes.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Jason Derulo – Marry Me

  1. Madiek

    Jordan Sparks speelt niet alleen zijn meisje, zij is zelfs zijn meisje, en nu dus verloofd…

      /   Reply  / 
  2. MASH

    Sharon Doorson´s 5e single is uit!
    Veel en veel beter dan haar vorige minder sterke single ´I can´t live without you´
    Sharon Doorson – Run Run
    http://www.youtube.com/watch?v=IjInIK4URq4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>