Nieuwe video: Jason Derulo – Trumpets

trumpets

Waarom kijken? Sinds zijn vorige videoclip bij Talk Dirty heeft Jason Derulo de smaak te pakken. De zanger heeft door dat het allemaal wat speelser moet om zich te onderscheiden binnen de vaak toch wat grauwe hiphop-clips. Waar collega’s als 50cent of Jay-Z zich veelal laten verleiden tot haantjesgedrag, kiest Jason bewust voor een speelse toon en fel kleurgebruik. Niets voor niets draagt hij een glitterbroek en valt er een fanfare zijn huis binnen zodra hij alleen denkt te zijn met een scharreltje. Die zelfspot is fijn. Alleen die poster van zichzelf boven zijn bed kan écht niet.
En de muziek? Leunde Talk Dirty nog vooral op een gejatte balkan-riedel, Trumpets zoekt het – verrassend genoeg – in de trompetten. En ook de rest van de fanfare valt in op een gegeven moment. Zo is ook dit nummer weer onmiddellijk herkenbaar door de vrolijke deun in het refrein. Maar toch, toen ik ‘m een paar luisterbeurten had gegeven was ik Trumpets eigenlijk alweer beu. Het is misschien allemaal iets té radiovriendelijk.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Jason Derulo – Trumpets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>