Nieuwe video: Ariana Grande / Big Sean – Right There

rightthere

Waarom kijken? In principe is Right There een moderne variant van het liefdesverhaal Romeo & Juliet. Alleen dan zonder de kommer en de kwel, zodat alleen de zoetsappige momenten overblijven. Ariana Grande alias Juliet is het stralende middelpunt van een carnavalesk feestje, waar even later ook Romeo arriveert. Deze laatste wordt overigens gespeelde door Patrick Schwarzenegger. Inderdaad, de zoon van. Het tweetal valt net zoals in het Shakespeare-verhaal als een blok voor elkaar en bezegelt hun prille liefdesgeluk in een knusse zwembadscène.
En de muziek? Met de productie van Right There is niets mis, maar die stem van Ariana kan ik niet aanhoren. Zingen met zóveel valse lucht kan toch gewoon niet goed zijn voor je stembanden? De vergelijking met Mariah Carey is natuurlijk snel getrokken, maar moet je dat willen als 20-jarige nieuwkomer? Ik begrijp dan ook niet dat Ariana wordt neergezet als the next big thing en luister persoonlijk vele malen liever naar een opkomende singer-songwriter als bijvoorbeeld Lorde.

Lees ook:Nieuwe video: Ariana Grande / Nathan Sykes – Almost Is Never Enough

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Ariana Grande / Big Sean – Right There

  1. vinn

    Is gewoon net een Mariah Carey plaat van vroeger.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>