Nieuwe video: Zayn – Pillowtalk

Zayn Malik maakte afgelopen week geen al te sympathieke indruk door te stellen dat hij nooit in One Direction heeft willen zitten, maar dat dat toevallig op zijn pad kwam. Hij wilde heel andere muziek maken, en daarvan krijgen we vandaag dan het eerste voorproefje. Pillowtalk is zijn debuutsingle en meteen voorzien van videoclip.

Regisseur Bouha Kazmi heeft gezorgd voor een sensuele clip, aangezien het nummer over seks gaat. En hoe kan dat beter uitgevoerd worden dan door een daadwerkelijk koppel? Inderdaad, Zayns vriendinnetje en tevens bekend model Gigi Hadid is komen opdraven. Samen zoent het stelletje er lustig op los. Alles wordt sfeervol en kunstzinnig in beeld gebracht, met de nadruk op zwart, wit en rood. Wat de regisseur vooral goed verbeeld is de mix tussen paradise en warzone, waarover Zayn zingt. Een uiterst precair gebied. Een prikkelende en stomende videoclip, die veel los zal maken bij de doelgroep.

En de muziek? Het blijft een beetje zwak om af te geven op de boyband waar je alles aan te danken hebt. Zeker omdat deze single ook allerminst vernieuwend is. In interviews doet Zayn het voorkomen alsof het heel bijzonder is om openlijk over seks te praten en te zingen, maar daar gaat het toch negen van de tien keer over? Ik hoor niet anders. Verder is Pillowtalk wel lekker geproduceerd en heeft het een sterk refrein. Maar ik hoop dat Zayn nog wat meer troeven in handen heeft. En daarbij mag hij zich ook best iets sympathieker presenteren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>