Nieuwe video: Melanie Fiona/J. Cole – This Time

Soms verdient een relatie een tweede kans, vindt Melanie Fiona. Ze belooft haar ex dat ze er deze keer écht voor wil gaan. En omdat de tijd nu eenmaal niet valt terug te draaien, zal hij Melanie op haar woord moeten geloven. Dat is ongeveer de strekking van This time. Misschien verwacht je nu een zoetsappige video, waarin Melanie smeekt om die tweede kans. Maar niets is minder waar.

This time wordt namelijk gewoon heel letterlijk genomen. Regisseur Colin Tilley beeldt ‘tijd’ uit in verschillende opzichten. Tientallen klokken, horloges en zelfs Melanie in een enorme zandloper. Alles om maar duidelijk te maken dat de tijd, waarover het nummer gaat, is aangebroken. De video levert een aantal fraaie plaatjes op, maar echt spannend wordt het allemaal niet. Waarom slaan de klokken niet op tilt? En waarom wordt Melanie niet overspoeld door al dat zand? Nu staat (of ligt) de zangeres in iedere scène vooral mooi te wezen. Zo overtuig je je ex natuurlijk nooit, Mel!

De sound
Misschien niet het meest originele thema, maar qua muziek weet Melanie wél te overtuigen. Het is vooral de attitude waarmee ze het zingt; als een vrouw die weet wat ze wil. Het nummer bromt lekker en Melanie’s stem doet hier en daar denken aan Alicia Keys. Ook het intermezzo met J. Cole is strak en sluit goed op de rest van het nummer aan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>