Nieuwe video: Panic! At The Disco – This Is Gospel

thisisgospel

Panic! At The Disco toont strakke choreografie vanuit ziekenhuisbed en doodskist.

Waarom kijken? Brendon Urie is in deze video volledig overgeleverd aan de handen van anderen. Dat is symbolisch bedoeld, omdat hij in de songtekst schreeuwt om losgelaten te worden door degene die in zijn hoofd rondspookt. Vanuit een ziekenhuisbed (en even later zelfs vanuit een doodskist) ontstaat zodoende een fraaie choreo, waarbij Brendon een soort marionet van de mensen om hem heen is. Origineel idee en strakke uitvoering!
Waarom niet kijken? De clip is nog onder de verzamelnaam van Panic! At The Disco uitgebracht, maar opvallend genoeg is alleen frontman Brendon te zien. Is dit een teken aan de wand? Nadat eerder Spencer Smith al vertrok door verslavingsproblemen, zou het zo maar kunnen dat Brendon solo-plannen heeft. Zou toch jammer zijn!
En de muziek? Hoewel het begin van This is gospel nog enigszins kerkelijk klinkt, heeft het nummer compleet niets met gospel te maken. Dat is natuurlijk ook niet bepaald het genre van Panic! At The Disco, al misleidde de titel je misschien. Het is gewoon een fijne rocksong over een pijnlijke liefdessituatie, waarbij zinnen als And truth be told, I never was yours behoorlijk geloofwaardig worden gezongen.

Meer van Panic! At The Disco: Nine In The Afternoon * It’s Almost Halloween * Northern Downpour

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Panic! At The Disco – This Is Gospel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>