Nieuwe video: Don Diablo – This Way (Too Many Times)


Liefde is iets grappigs. Als het wordt beantwoordt is het één van de mooiste dingen die een mens kan overkomen. Maar o wee als het misgaat. Houden van iemand die niet eens weet dat jij bestaat, dat is één van de pijnlijkste menselijke ervaringen. Ook voor harige oranje beesten.

Dus hey, deze videoclip van Don Diablo (die zelf ook nog even in beeld komt terwijl hij bijklust in een kapsalon) gaat toevallig over een oranje beest. Misschien niet het mooiste knuffelbeest dat je ooit hebt gezien, maar hij is wel hopeloos verliefd. De hele video lang sjokt het beest moedeloos door de straten van een grote stad. Zijn enige bezit is een smoezelige foto van zijn droommeisje. Hij vraagt het aan iedere voorbijganger die hij tegenkomt, maar niemand weet wie ze is.

Niet zo vreemd natuurlijk, want zijn droommeisje is een levenloze paspop. Maar dat weten alleen wij. Onze oranje held is gedoemd om zijn hele leven te blijven zoeken naar een liefde die niet eens bestaat. Geen vrolijk sprookje dus voor dit knuffelbeest, maar wel een vermakelijke videoclip voor ons.

En de muziek?

Voor deze track heeft Don Diablo samengewerkt met rapper Bizzey, en dat klinkt eigenlijk best goed. De wat sombere beats van Don Diablo (met een verrassende hoofdrol voor een piano) krijgen een hele andere lading door de enthousiaste liefdesverklaring van Bizzey.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Don Diablo – This Way (Too Many Times)

  1. Madiek

    het is ook rapper Bizzey die een special hair cut krijgt van Mister Don Diablo

      /   Reply  / 
  2. erik

    Ah, bedankt :p Had nog nooit foto’s van bizzey gezien dus dat wist ik niet.

      /   Reply  / 
  3. Graz

    Heeeeeeeeerlijk nummer, echt super chill!! De clip is ook super lache, voor mij is dit echt een dikke 10 :D

      /   Reply  / 
  4. Siem

    Hopen dat Don Diablo nu eindelijk een hitje scoort!

      /   Reply  / 
  5. Madiek

    Ja de meeste mensen zullen Bizzey kunnen kennen van de single Fur.. het is een van de suggesties van you tube als de single voorbij is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>