Nieuwe video: David Guetta – Delirious


Eén mooie jonge vrouw doet in deze videoclip wat we stiekem allemaal weleens zouden willen doen maar nooit echt durven. Tijdens een hele lange dag op kantoor, als werkelijk alles tegenzit, knapt er iets bij haar. En omdat er toevallig een paar potten verf op een ander buro staan, besluit ze het kantoor een fris nieuw kleurtje te geven.

En eerlijk is eerlijk, die potten verf waren ook bedoeld om het kantoor op te frissen. Aan het begin van de video vraagt de baas specifiek om een 'explosion of vivid colors'. Alleen bedoelde hij waarschijnlijk dat de binnenhuisarchitect de verf zorgvuldig op de muren zou aanbrengen. Onze bebrilde secretaresse gaat iets rigoreuzer te werk.

Kortom, heerlijke video. Prachtig om te zien en ik zou het graag zelf eens willen doen. Het enige wat ik eigenlijk mis is de reactie van de chef, als hij ziet wat er met zijn kantoor is gebeurd. De video is net vijf seconden te vroeg afgelopen!

En de muziek?

Aardig nummer, maar hij haalt het niet bij Love is Gone. Het is alsof David Guetta zichzelf niet 100% geeft. De climax van deze track is gewoon niet zo bevredigend als je zou willen. Zodra ze daadwerkelijk begint verf op de muren te smeren verwachtte ik dat de muziek zou exploderen, maar het blijft allemaal een beetje tam en binnen de lijntjes. Net als de zangeres, die klinkt ook minder enthousiast dan ik had gehoopt. 'Wel aardig', helaas niet meer dan dat.

Met dank aan Rick voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>