Nieuwe video: Afrojack – Rock The House

De live video. Bij een hoop artiesten duikt ie op een gegeven moment op, maar DJ’s zijn er helemaal zot op. Nu kunnen we Afrojack weinig verwijten – hij speelt zalen plat over de hele wereld – maar zo’n video is gewoon niet bepaald boeiend om te bespreken. Die joelende massa’s en kolossale LED schermen hebben we zo onderhand wel gezien. Toch probeert de DJ er nog het beste van te maken.

Het is natuurlijk gemakkelijk en doeltreffend: tijdens een paar lange nachten laat je de camera’s meedraaien en je hebt meteen een video die bij de sfeer past. Na de gebruikelijke feestvideo’s laat Afrojack nu zien dat hij er ook rondom het podium een dolle bende van maakt. Op 3:00 duikt er bijvoorbeeld een bezoeker op die eigenlijk nauwelijks nog in staat is een normaal gesprek te voeren (check die rode ogen). Andere feestgangers worden ook dronken gevoerd, maar iedereen lijkt het prima naar zijn zin te hebben. Hier en daar krijgen we dan ook nog wat backstage-beelden te zien. Al met al, in de categorie live video’s, hebben we slechtere gezien.

De muziek
Dit is geen radiovriendelijk nummer, dit is een nummer voor tijdens optredens (vandaar ook deze video waarschijnlijk). Twinkelend bouwt Afrojack op naar een beukend refrein dat zowel dance- als house-invloeden heeft. Het schuurt en het stampt, dus liefhebbers zullen er absoluut van smullen. Afrojack zal er menig house mee rocken.

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>