Nieuwe video: Pitbull – Don’t Stop The Party

Wat een wanstáltige videoclip van Pitbull, deze Don’t stop the party. Zo, dat is eruit. De titel van het nummer geeft ongeveer aan hoe inspiratieloos dit allemaal is. Tientallen dansende vrouwen rondom Pitbull, die als een soort briesende stier zijn mannelijkheid moet tonen. Zonder enige vorm van zelfspot, maar bloedserieus. Wan-stal-tig.

Kijk, in deze categorie zijn er vele soorten clips. Sommige zijn patseriger en vrouwonvriendelijker dan andere, maar dit is echt het toppunt. Vooral omdat Pitbull wel een enorm budget heeft voor zijn videoclips, maar daar worden alleen maar rondborstige vrouwen voor ingehuurd die vervolgens schaamteloos in het rond kronkelen. Verder wordt er in de videoclip veel gefeest en gezopen, want dat is nu eenmaal Pitbulls reputatie. Gaap! Wat overblijft is dus een softporno-clip zonder enig gevoel voor humor. Ik zou zeggen bespaar je de drie minuten.

De muziek
De tijd dat deze man er toe deed is eigenlijk al héél lang voorbij. Zoveelste keer dat Pitbull voortborduurt op zijn formule: een combinatie van rap en dance met Spaanse klanken. Zingen kan de beste man niet en zijn raps gaan altijd over hetzelfde (net zoals zijn video’s dus). Armoedig, is het woord.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Pitbull – Don’t Stop The Party

  1. vinn

    Wel grappig dat je benoemt dat Pitbull er eigenlijk niet meer toe doet terwijl zijn laatste album zijn best socrende album was en hij denk ik de meest gevraagde artiest is voor een samenwerking, maar liefst 17 keer in 2011 naast zijn 3 eigen hits. en al 8 x in 2012.

    Dit nummer is inderdaad 3x niks en de clip ook niet maar je kan momenteel niet om Pitbull heen! Hij is toch wel één van de artiesten van dit moment die het elke keer weer goed doet in het uitgangsleven!

      /   Reply  / 
  2. corporations offshore

    Slechts een paar maanden woonde ik in het Amsterdamse Slotervaart en bijna dagelijks werd ik nagesist en/of (met name als je niet reageert) uitgescholden. Ik voelde me daar niet prettig op straat en ik meed het stille metrostation aan de Postjesweg liever zoveel mogelijk. De hangjeugd probeert daar van alles om je aandacht te trekken en je te laten stilstaan: “He, pssst, meisje!” “Meisje! HE!” “Je hebt wat laten vallen! Het is je pinpas!” Ik wist op dat moment 100% zeker dat ik mijn pinpas veilig in mijn portemonnaie had zitten, in een dichtgeritste tas, dus ik reageerde niet. “HOER!” En zo ging het in Slotervaart heel vaak. Wanneer je niet reageert krijg je de verschrikkelijkste verwensingen naar je hoofd geslingerd. Maar liever dat dan wel reageren en vervolgens langer lastig gevallen worden. Ik voelde me vaak gestraft voor het hebben van blond haar. Een gevoel dat direct werd gevolgd door boosheid en machteloosheid. Het is verdomme toch te gek voor woorden dat je in Nederland naar hartelust voor hoer kunt worden uitgescholden zonder dat je daar iets tegen kunt doen? Ik ben blij dat er wat aandacht komt tegen deze vorm van verbale mishandeling op straat. Maar ik denk dat het probleem daar niet mee wordt opgelost. Van huis uit moeten deze jongens meer respect voor vrouwen leren hebben. De oplossing ligt dus bij de opvoeding.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Sensato / Pitbull - Confesión | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>