Nieuwe video: Sharon Doorson – Run Run

runrun

Sharon Doorson lanceert vijfde video van haar Killer album.

Waarom kijken? Het is best speciaal dat een Nederlandse artiest vijf videoclips van één album mag maken. Maar Sharon Doorson profileert zich dan ook graag als on-Nederlands en dat kunnen wij hier op videoclips.blog alleen maar toejuichen! De clip voor Run run ligt in het verlengde van Fail in love, High on your love, Killer en Can’t live without you, want opnieuw is Sharons kapsel één van haar grootste wapenfeiten. Her en der lijkt het een beetje op een bewegende fotoshoot, maar gelukkig zijn er tussendoor de nodige dansroutines waar de zangeres zich uit kan leven. Verder zorgen de locaties en de kleding – die deze keer gelukkig wat ingetogener en daardoor stijlvoller is gehouden – voor een mooi totaalplaatje.
Waarom niet kijken? Het was natuurlijk leuk geweest als we in vijf verschillende video’s ook verschillende kanten van de zangeres hadden gezien. Een wat zachtere kant misschien, want ze maakt tot nog toe een wat afstandelijke indruk op beeld. Misschien een idee voor de zesde clip?
En de muziek? Maar ja, Sharon kiest dan ook steeds uptempo nummers als singles, dus dan is het ook moeilijk om die zachte kant te tonen. Ook Run run kent een stevige beat en een refrein waarin alle registers worden opengetrokken. Misschien niet bijster origineel, maar opnieuw een prima clubnummertje. Al hebben toppers als Rihanna dit kunstje toch nog iets beter onder de knie.

Welke Killer clip vind jij het beste?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Sharon Doorson – Run Run

  1. vinn

    Ik ben zo blij met Sharon Doorson, eindelijk een NL artiest die hits maakt als Beyonce, Rihanna etc.

      /   Reply  / 
  2. MASH

    Lekker nummer! Alleen de video is een beetje meer van hetzelfde, het lijkt teveel op Fail in Love. Dus daar had veel meer in gezeten.
    -
    Nieuwe van Within Temptation met Tarja Turunen(ex-frontvrouw van Nightwish) – Paradise (What about us?)
    http://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>