Nieuwe video: Example – Perfect Replacement

Vol spanning wacht je af wat die mysterieuze jongen gaat doen. Zijn blik is hongerig, terwijl hij door de donkere straten banjert. Op sommige plekken blijft ‘ie plots staan, middenin een cafetaria bijvoorbeeld, en in een nachtwinkel. Wat is hij van plan? En waarom staan alle mensen om hem heen als vastgenageld aan de grond? Pas bij de climax van Example‘s Perfect Replacement wordt dit allemaal duidelijk.

Een lekker grimmige videoclip die perfect aansluit bij de volvette dubstep-beats. De hoofdpersoon is perfect gecast, door zijn geheimzinnige en rauwe uitstraling. Slim ook van Example om zelf in een zo donker mogelijke ruimte te gaan staan, want zijn hoofd leent zich nu eenmaal minder makkelijk voor videoclips. Perfect Replacement is bovendien nog wat rauwer dan voorgaand werk, waarmee de Brit zijn stijgende lijn wederom voortzet.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Example – Perfect Replacement

  1. vinn

    Clip is goed maar die dubstep break lijkt precies die op van internet freaks – I block you on facebook

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>