Nieuwe video: A-Trak / Tommy Trash – Tuna Melt

tunamelt

Als kind droomde je hier van: het domino-effect door het godganse huis!

Waarom kijken? Hou jij van Domino Day? Dan ben je aan het juiste adres! Tuna Melt is namelijk één grote reactie van omvallende en opspringende attributen. Het begint nog vrij basic, wanneer een lange rij dominostenen zigzaggend onderuit gaat. Maar al snel duwen ook plastic bekers, geroosterde boterhammen en ijsstokjes elkaar omver. De camera volgt alle effecten door de kamers van een huis. Per kamer zijn er bovendien leuke effecten, zoals dwarrelende dons in de slaapkamer en een boot in de badkuip. Regisseur Ryan Staake maakt zijn reputatie als audiovisueel genie weer eens helemaal waar!
Waarom niet kijken? Soms wijkt de camera heel even af, waardoor je niet ziet of de reeks écht aaneengesloten is. Voor hetzelfde geld geeft iemand aan de zijkant er even een duwtje tegenaan. Een dergelijke rij aaneengesloten reacties is in één take waarschijnlijk ook gewoon niet mogelijk. Pech voor de perfectionisten dus.
Wie steelt de show? Er verschijnen geen personen in deze clip, maar toch komt A-track af en toe op creatieve wijze langs. Afgebeeld op een waaier van dominostenen bijvoorbeeld.
En de muziek? Die heerlijk brommende baslijn is de rode draad van de muziek. De melodie daarentegen springt – evenals de dominosteentjes – alle kanten op. Deze combinatie levert een schurend geheel op, ideaal voor op een stevig feestje.

Ps. voor de mensen die denken dat dit allemaal met een computer is gemaakt, dit behind the scenes filmpje bewijst het tegendeel!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>