Nieuwe video: The Cataracs / Luciana – Big Dipper

bigdipper

Zelfs een rustige avond voor The Cataracs kan totaal ontsporen.

Waarom kijken? Het ene moment bestel je een aantal hotdogs bij een autorestaurant, het volgende moment word je bruut gegijzeld en bevolen je kleren uit te trekken. Het overkomt Niles van The Cataracs. In het holst van de nacht wordt hij naar een afgelegen plek gebracht, waar hij zich van zijn shirt moet ontdoen. Gelukkig voor hem is zijn gijzelnemer een in lingerie gehulde jonge vrouw. En in plaats van dat ze losgeld eist, stopt ze een eigenaardig pilletje in Niles’ mond. Daarna belanden ze op een kinky feestje, waar meerdere vrouwen bivakmutsen blijken te dragen. De vraag blijft wel, ook na het einde, of deze dames nou daadwerkelijk het beste met hem voor hebben.
Waarom niet kijken? Van een samenwerking tussen The Cataracs en regisseur Colin Tilley had ik toch eigenlijk nog wel meer verwacht. Die eerste staat garant voor buitensporige ideeën, die tweede voor mooie uitvoeringen zoals hij al vaak heeft laten zien bij video’s van onder andere Chris Brown en Nicki Minaj. De gijzelneming is nog wel aardig, maar een pilletje waarna je helemaal waus raakt? Dat is toch echt een platgereden pad hoor.
En de muziek? Een liedje Big Dipper noemen is natuurlijk weinig subtiel. Zeker aangezien The Cataracs er een handje van hebben om alles op seks te betrekken. Dat is hier niet anders. De beat is aardig, hoewel allerminst vernieuwend, maar Niles’ rapstukjes zijn wat traag. Misschien dat de kracht van dit nummer zich pas openbaart als je iets achter de kiezen hebt?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: The Cataracs / Luciana – Big Dipper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>