Nieuwe video: Iggy Azalea – Change Your Life

changeyourlife

Iggy Azalea is Las Vegas showgirl in Change your life.

Waarom kijken? Iggy Azalea houdt ervan als er gesproken wordt over haar videoclips en dus is Change your life een opeenstapeling van provocaties. Zo draagt ze een doorzichtig lingeriesetje, kroelt op haar tweepersoonsbed met een witte tijger en steekt ze een auto in brand. Er schijnt ook nog een soort verhaallijntje in te zitten, maar dat had duidelijk niet de prioriteit van de regisseur. Iets met een koffer met geld en Iggy die wordt gearresteerd, maar volgens mij is het zeer zeker niet de bedoeling dat we daar de nadruk op leggen.
Waarom niet kijken? Toch jammer dat Iggy met alle middelen die ze heeft (een redelijk budget, een gast-rapper, een uitpuilende verkleedkist) niet veel verder komt dan dit. Een clipje dat er weliswaar mooi uitziet, maar dat je binnen de kortste keren weer vergeten bent. Als ze ons écht had willen choqueren, had ze eens iets heel anders moeten doen.
En de muziek? Change your life bevat een brommende bas en weet vanaf 2:28 zelfs een nachtclub-achtige sfeer te creëren. Ondanks de vele herhalingen vind ik dit al stukken beter te verteren dan die vorige single. En dat komt grotendeels door Iggy zelf, die deze keer niet zo snerpend klinkt. Wie weet ga ik haar muziek ooit nog wel waarderen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Iggy Azalea – Change Your Life

  1. MASH

    Topnummer! Vooral die beat is awesome!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>