Nieuwe video: R3hab – Samurai (Go Hard)

samurai

Waarom kijken? Het houdt Nederland al wéken in haar greep: het naderende winterweer. Gaat het de komende tijd nou wel of niet sneeuwen en zitten we daar eigenlijk nog wel op te wachten? ‘Ja natuurlijk!’ gillen schaatsliefhebbers en sneeuwpoppenbouwers. ‘Nee, absoluut niet,’ jammeren koukleumen en zonaanbidders. Voor deze laatste groep, die op een randje van een winterdepressie balanceren, is Samurai van R3hab waarschijnlijk een welkome afwisseling. Deze videoclip heeft namelijk helemaal niets te maken met de donkere maanden waarin we verkeren. Het is een aaneenschakeling van zomerbeelden: strak blauwe luchten, mensen in korte hempjes, grote zonnebrillen en bloemenkransen. Eigenlijk is deze video dus best clichématig, maar oh oh oh wat krijg je weer zin in dat festivalseizoen.

En de muziek? Grappig genoeg is R3hab in behoorlijk wat landen populair, behalve in zijn thuisland Nederland. Maar wat niet is kan nog komen natuurlijk. Samurai (Go Hard) is in ieder geval een uitermate effectieve plaat: geen overdreven versieringen, maar een simpele opbouw naar een dreunende housebeat. Het knalt uit je speakers, dus laat staan hoe dat op een festivalterrein moet klinken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>