Nieuwe video: The-Dream – Falsetto


De kans is levensgroot dat je nog nooit van The-Dream hebt gehoord, maar toch is iedere lezer van deze site zeker weten bekend met één van zijn nummers. Als één van de co-schrijvers was deze man verantwoordelijk voor Rihanna's wereldhit Umbrella, en je moet het afgelopen jaar wel onder een rots geleefd hebben om dát nummer gemist te hebben. Is Falsetto dan net zo goed? Zijn "ooh-ooh-ooh-ooh's" klinken alvast een beetje als Rihanna's "ella-ella-ella's"

Alleen de videoclip, die is helaas een stuk minder spectaculair dan het meesterwerkje dat Chris Applebaum maakte voor Rihanna. De avonturen van The-Dream en één of ander anoniem fotomodel willen maar niet interessant worden. Misschien zou ik onder de indruk moeten zijn van al het bladgoud en nepdiamanten die vreselijk opzichtig in beeld worden gebracht, maar dat doet me vrij weinig.

En de muziek?

We hoeven ons in ieder geval niet af te vragen waar The-Dream de titel voor dit nummer vandaan heeft. Goede genade! Het lijkt wel alsof Prince hoogstpersoonlijk een stukje mee komt zingen tijdens de refreinen. Wat een prachtige falsetto-stem heeft deze man. En ook met de muziek zit het wel goed. Het is mijn eerste kennismaking met deze zanger (zelfs al is Falsetto zijn tweede solo-single) en ik ben meteen onder de indruk. Het refrein blijft meteen hangen en onder de oppervlakte zijn er hier beats aan het werk die veel knapper in elkaar zitten dan je op het eerste gehoor zou denken. Hier gaan we hopelijk nog veel meer van horen.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: The-Dream – Falsetto

  1. Darx

    zo zo, daar kan Mika nog wat van leren xD

      /   Reply  / 
  2. Shaaaaann

    Eeh, wrm zegt ge da Mika ier ng iet kan vn lere,
    Westlife is gemaan goe, ma Mika is gwn btr ! =] Mika heerst over de muziekwereld ja ! & ‘t is nie omda ge Mika fzo nie kunt hore, da ge da ier moet reagere eh, das zinsloos, ‘t is nie omda gy Mika nie kunt hore, da die vr uu ga stoppe in de muziekwereld eh! verspil uu tyd tg nie aan ZINLOZE REACTIES, wnt das egt ZIELIG =] DANKU x

      /   Reply  / 
  3. Terror

    en de award voor meest trieste persoon gaat naar: Shaaaaann! gefeliciteerd! (:

    dude, leer nederlands en anders ga je terug naar je grot. ;)

      /   Reply  / 
  4. lara

    Shaaaaann serieus leer echt even typen.
    Zo neemt niemand je serieus.

      /   Reply  / 
  5. Girl

    leuk om te weten;
    the dream heeft ook een lied gemaakt met rihanna. het heet livin’ a lie.

      /   Reply  / 
  6. sjakie

    hij zingt echt geweldig ik had al van hem gehoord!

      /   Reply  / 
  7. (»_«)

    zeker vet nummer
    zo shaaaaann jij kan echt niet typen

      /   Reply  / 
  8. JTvsUsher

    Deze Nmmr Is Egt Mooi,Beter dan zijn vorige clip Shawty Is A 10 (feat Fabolous).Heb Fabo anders wel graag maar in dat liedje, Nja NEE.Shawty Is a ten heeft ook nix met het rest van de album te make,jmmr eigenlijk.
    BTW:Hij heeft Umbrella v. Rihanna geschreven.Je hoort bijna door zijn heel album Ella-ella-e-e-e sounds (Niet zo creatief eigenlijk)Tis niet dat zij er een groot hit mee heeft gehad je het moet jatte maar voor de rest een redelyk goed album en goede producties (hij is zelf ook een producer.

    Zo kheb mn verhaaltje ook al gedaan

    Doei

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Nieuwe video: The-Dream - Rockin’ That Thang | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>