Nieuwe video: Lloyd Banks – Help


Verschrikkelijke nieuwe video voor het nummer Help. Lloyd Banks zit op een stoel terwijl hij een aantal halfnaakte vrouwen mag aaien. Wat een vreselijk goedkope manier om een videoclip te maken. Daarnaast zijn de decors lelijk, ligt het tempo te laag en zien de vleugels die op één van de dames geplakt zijn er belachelijk uit. Ik kan met de beste wil van de wereld niks positiefs verzinnen om over deze video te zeggen. Is het nu zoveel gevraagd om een simpel leuk concept te verzinnen? Wie zit hier in hemelsnaam op te wachten?

En de muziek?

Ook aan de saaie kant, al vind ik de productie interessant. De beat klinkt bijna alsof het wordt gespeeld door een echte drummer. Dat is voor zover ik weet niet zo, maar dat ritme klinkt echt geweldig! Helaas wordt het begeleid door een aantal andere instrumenten die bijna glibberig aanvoelen. Zo glad en inspiratieloos hebben we het lang niet meer meegemaakt. Zelfs het refrein valt tegen. Melodie was daar blijkbaar ondergeschikt aan Keri Hilson zo vaak mogelijk over haar eigen stem heen te laten zingen.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Lloyd Banks – Help

  1. denise

    inderdaad vrij goedkoop al houden ze voor het deel dat ik heb gezien nog vrij netjes, ik kijk maar niet verder

      /   Reply  / 
  2. likmekont

    die vrouwen zijn juist lekker!!!

      /   Reply  / 
  3. denise

    uch

    voor personen als jou worden deze videoclips ook gemaakt ;)

      /   Reply  / 
  4. Teleurgesteld

    ik vind het dom omdat ik die domme clip niet kan zien
    ben PISOFF

    (boos)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>