Nieuwe video: Wiley – Wearing My Rolex (What Would We do)


Een paar nuttige feitjes over de vos die je misschien nog niet wist: Vossen zijn niet kieskeurig en eten bijna alles wat ze tegenkomen. Ze jagen meestal 's nachts en kunnen hard rennen, tot wel zestig kilometer per uur. Op die zeldzame momenten dat vossen niet bezig zijn met jagen of eten, mogen ze ook graag in kleine groepjes dansen en zingen.

Ja ja, het is een leerzame natuurdocumentaire die Riley hier gemaakt heeft. Ik waardeer de clip om wat het is: een filmpje over zes als vos verklede vrouwen die 's nachts door de stad hollen. Een heel simpel idee zonder diepere betekenis, maar zo goed uitgevoerd dat het toch een fraaie videoclip oplevert.

En de muziek?

Dit nummer is alweer bijna afgelopen voordat het begonnen is. Twee minuten duurt het, maar misschien was dat ook wel genoeg. Wearing My Rolex klinkt lekker, blijft alleen constant op hetzelfde niveau hangen. Ik mis de grote climax waarin Riley echt helemaal losgaat. Met twee minuten is het te kort om saai te worden, maar erg veel langer had het niet moeten duren.

Met dank aan Mark voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>