Nieuwe video: Skylar Grey / Eminem – C’mon Let Me Ride

Als Skylar Grey al na een paar seconden in een houtbakkersblouse haar middelvinger opsteekt, denk je: dit is geen lieverdje. Ze lijkt zelfs een beetje op de vrouwelijke tegenhanger van Eminem, met haar combinatie van rel schoppen en lol trappen. En hee, wie komt daar even later het beeld in gewandeld? Juist.. Eminem! Met een vervormd piepstemmetje zingt hij het refrein van bicycle. Dan weet je wel ongeveer welke toon deze clip heeft, denk ik zo.

C’mon let me ride your bicycle is in dit geval natuurlijk volledig suggestief bedoeld. Voor als dat nog niet duidelijk was, wordt je daar in de clip voortdurend aan herinnerd. Iedereen – inclusief Skylar en Eminem – hebben daadwerkelijk een fiets bij zich, maar hun gebaren maken duidelijk dat ze voor véél meer in zijn dan een onschuldig tochtje door de bossen. De dikke knipoog is leuk, evenals de glamourloze locatie: een camping in de herfst. Voeg daaraan de vele grappige vondsten toe, en je hebt een lekker eigenwijze videoclip!

Videoclips.blog-oordeel

Met dank aan Lea voor de tip!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Skylar Grey / Eminem – C’mon Let Me Ride

  1. Lisa

    Omgg dit liedje is zo fuckin cacthy!

      /   Reply  / 
  2. Lisa

    catchy*

      /   Reply  / 
  3. JESS!

    Afschuwelijk lied, gewoon echt afschuwelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>