Nieuwe video: Eve – She Bad Bad

Rapster Eve lijkt in een constante strijd verwikkeld. Enerzijds wil ze maar al te graag een underground artiest zijn, een zware jongen, een bad ass. Maar aan de andere kant hunkert ze naar erkenning en doet ze er alles aan om commercieel interessant te blijven. She bad bad is weer zo’n voorbeeld waar ze geen kant kiest. Het klinkt bepaald niet radiovriendelijk, maar écht underground wil het ook maar niet worden.

Bovendien versta ik toch telkens Oh she bah bah, waardoor het nummer er niet ondeugender op wordt. De clip is overdreven spastisch gemonteerd, waardoor je er tijdens het kijken weinig lol aan beleeft. De drie minuten zijn door de donkerte bovendien behoorlijk eentonig. Wellicht gebeurt er van alles, maar ja dat zie je niet. Pluspunten zijn er eigenlijk alleen voor Eve’s verschijning. Want, hoe grofgebekt ze ook staat te rappen, ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>