Nieuwe muziek: Fergie – L.A. Love

lalove

Ok, deze single is wat terloops gepresenteerd, maar eigenlijk is het best een bijzondere. L.A. Love is namelijk Fergie’s eerste solosingle in zes (!) jaar tijd. In de tussentijd is ze uit de kast gekomen als biseksueel en heeft ze een zoon ter wereld gebracht, maar muzikaal was het erg stilletjes.

En dat terwijl Fergie met haar eerste soloalbum The Dutchess de pannen van het dak scoorde. Nummers als London Bridge, Fergalicious, Clumsy en Big Girls Don’t Cry groeiden allemaal uit tot behoorlijke hits. De verwachting was dan ook dat er snel een tweede album zou volgen, maar Fergie had kennelijk andere zaken aan haar hoofd. Ze maakte onder meer een nieuwe plaat als lid van The Black Eyed Peas.

En nu is ze daar dan weer solo. L.A. Love is een hiphop-track en geproduceerd door DJ Mustard. En als je het mij vraagt is dit een banger van jewelste. Fergie klinkt zelfverzekerd, de beat is donker en na de eerste luisterbeurt wil je ‘m meteen nog een keer horen. Gedurende het nummer noemt ze een hele rits aan wereldsteden, waaronder ook ons eigen Amsterdam. En daar scoort ze natuurlijk punten mee! Nu maar hopen dat de radiostations Fergie nog niet vergeten zijn.

Lees ook: Fergie – A Little Party Never Killed Nobody (The Great Gatsby)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Fergie – L.A. Love

  1. Malek

    Lekker nummer, maar dit gaat never nooit op de NLse radio worden gedraaid. Veel te Amerikaans!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>