Nieuwe video: Bastille – Oblivion

oblivion

Bastille trekt een nieuwe single van diens bejubelde debuutplaat Bad Blood. De keuze is gevallen op het rustige ‘Oblivion’ en de videoclip is nu te bekijken.

Waarom kijken? Ja, dat ziet je goed. Het is de prinses van Winterfell, Sansa Stark uit Game of Thrones, oftewel Sophie Turner. De roodharige actrice loopt doodsbang op een microfoonstandaard af, om het publiek tijdens een sloop-derby te behagen. Oblivion schalt vervolgens over het donkere terrein, terwijl Sophie’s ogen schichtig van rechts naar links schieten. Ook hier is ze een timide typje, net als in de popualaire HBO-serie. Maar wel met een leren jasje deze keer.

En de muziek? Bastille is toch wel een beetje de band van het moment. Al hun singles groeien uit tot knallers van hits. De debuutplaat Bad Blood dateert alweer van 2013, maar nog steeds voelen de nummers helemaal van nu. Live zijn de mannen sowieso nog stukken steviger dan ingeblikt op het studiowerk. Daar is het soms nog wat te gladjes, waarvan Oblivion één van de voorbeelden is. Niet de sterkste single dus, maar omdat de mannen het momentum hebben zou het zomaar weer een dikke hit kunnen worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>