Nieuwe video: Gia – Only A Girl

onlyagirl

Bekijk nu de videoclip ‘Only A Girl’ van de 18-jarige Gia. Veel informatie is er nog niet te vinden over deze jonge zangeres, maar op dit nummer spreek ze wel duidelijke taal.

De videoclip. Klaar voor wat lesbisch-erotisch beeldmateriaal? Gia en haar vriendinnen lusten er namelijk wel pap van in Only A Girl. Ze hitsen elkaar op op de tennisbaan, stappen met z’n vijfjes in een krappe stoomcabine en likken ijsjes alsof … nou ja, ze likken ijsjes. Ondertussen wordt er flink met haren gewapperd en geflirt met de camera. Het is allemaal wat low-budget, maar toch krijg je er een T.a.T.u-achtige vibe van. Tikkeltje vreemd wel – en je ziet het er ook aan af – dat de regisseur van deze clip een man was.

En de muziek? Ging Katy Perry op haar single I Kissed A Girl nog braaf terug naar haar vriendje, nadat ze had geëxperimenteerd met een vrouw, Gia spreekt duidelijkere taal. Die heeft gewoon liever een vrouw. Gia is trots op haar geaardheid en levert hiermee meteen een anthem af voor de lesbische gemeenschap. Ze zingt hijgerig over een brommende baslijn dat alleen meisjes begrijpen wat meisjes willen. De sfeer van het nummer doet me een beetje aan Lorde denken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>