Nieuwe muziek: Lana Del Rey – Honeymoon

lanadelrey

Het derde album van Lana Del Rey zal Honeymoon heten en gisteren heeft de zangeres het titelnummer online gezet. Het ligt qua stijl en thema in het verlengde van haar vorige album Ultraviolence.

Ik weet nog dat Lana Del Rey na haar eerste album (Born To Die) riep dat ze alles al gezegd en geschreven had, dus dat het daar bij zou blijven. Inmiddels zijn we aanbeland bij de derde LP en het einde lijkt nog lang niet in zich. Sterker nog, Lana lijkt nu juist pas de nummers uit te brengen die ze altijd al had willen maken.

Niet met het oog op commercieel succes – want daar is Honeymoon veel te traag en te deprimerend voor – maar puur voor zichzelf en de schare fans die ze om zich heen heeft verzameld. Haar hang naar nostalgie is altijd al sterk geweest, maar krijgt hier de overhand. Honeymoon is een mysterieus en filmisch nummer, dat zo uit de jaren ’50 lijkt te stammen. Op de videoclip moeten we nog even wachten.

Lees ook: Lana Del Rey – Ultraviolence

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>