Gloednieuwe video: P. Diddy feat. Christina Aguilera – Tell Me


P. Diddy is zelf nogal onder de indruk van zijn nieuwe single. In deze video wordt hij er zelfs bijna letterlijk door omver geblazen. Ach ja, bescheidenheid is nooit Puffy's sterkste kant geweest. En helemaal onterecht is zijn enthousiasme niet.


Tell me is namelijk best een goed nummer, en de bijbehorende videoclip is ook lang niet slecht. Opvallend genoeg is het filmpje heel strak opgedeeld in drie gedeeltes. Als de clip begint zit P.Diddy in een kamer vol gouden platen in een luie stoel naar zijn eigen muziek te luisteren (grappig genoeg is dat ook precies hoe ik me voorstel dat Sean Combs in het echt zijn vrije tijd doorbrengt), en zodra zijn lieftallige assistente dit nummer opzet wordt hij er dus door omver geblazen. Letterlijk. Ook al zijn gouden platen en andere hebbedingetjes sneuvelen in het geweld. Het is een fantastisch begin voor een P. Diddy video.

Helaas is het tweede gedeelte een stuk minder boeiend. Diddy en Christina in een windtunnel… en dat is het eigenlijk. Het is te flitsend gefilmd om echt saai te worden, maar spannend is het zeker niet.

Gelukkig revancheert de clip zich enigszins in het derde gedeelte. Dit is misschien niet de eerste keer dat artiesten zijn gefilmd voor een gigantische videowand, maar het blijft toch een soort van indrukwekkend om te zien. De nerveuze montage (haast geen enkele shot duurt langer dan een seconde) helpt ook mee, en de clip als geheel is redelijk geslaagd te noemen. P.Diddy kan tevreden zijn.

En de muziek?

Verrassend goed! Ik heb hele slechte herinneringen aan deze man (ik kan nog steeds niet naar dat nummer van The Police luisteren zonder in gedachten de slaperige rap van Puff Daddy erbij te horen). Maar dit nummer is origineler, energiek en zelfs nog redelijk agressief. Diddy zelf rapt beter dan vroeger en Chritina Aguilera beperkt de gierende uithalen tot het absolute minimum. De fans kunnen tevreden zijn.

Zie ook:
- Gloednieuwe video: Christina Aguilera – Hurt

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Gloednieuwe video: P. Diddy feat. Christina Aguilera – Tell Me

  1. Bart

    Zo.. Vooral het refreintje van Christina is erg lekker

    Denk dat dit in Amerika zeker een hit wordt.

      /   Reply  / 
  2. lauz

    saaaai liedje
    echt saai
    bah
    christina aguilera maakt het nog een beetje goed
    maar ze had beter een hele mooi lange uithaal kunnen doen nog
    er zit totaal geen gevoel in dit liedje zeg

      /   Reply  / 
  3. kimberly

    ben echt een freak van britney spears maar christina doet het terug met dit liedje hoop ik dat ze haar look zo houd en niet die moulin monroe f*cking look want die haat ik hoop dat ze terug hele goeie hits maakt

      /   Reply  / 
  4. cella

    hij goed man !! mijn vriend vind het niks

      /   Reply  / 
  5. Gabber

    Ik vind het niks, liedje niet, video niet, combinatie niet. Christina’s nieuwe look vind ik juist wel leuk, beter dan die slettenpret van “Dirrty.”

      /   Reply  / 
  6. Haldun

    Weet iemand trouwens wat voor audio set ze gebruiken in de clip…het “zag” er in ieder geval indrukwekkend uit, vooral de cd-speler en bijbehorende ? zuilen..zal toch geen sony ;-) geweest zijn?

    Oh ja, clipje zelf, inderdaad best wel OK , vooral eerste stukje, helaas in de windtunnel minder leuk. Ook jammer dat crhistina niet wat sexier gekleed is (nee niet moulin rouge achtig, bah) en niet haar (stem)kracht toont ..

      /   Reply  / 
  7. ChiChiWahua

    SuperVetNummer!! maar hij doet ht niet..:S ik heb hem al een keer gesien.. Dis echt zoo mijn stijl :D :D X Myy

      /   Reply  / 
  8. chikkie

    echt so een vet nummer christina’s look is ook vet

      /   Reply  / 
  9. lienn

    gaaaf nummrr !
    en de clip is wel mooi ma nu ook nie om te zegge woooww.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>