Nieuwe video: Dragonette – I get Around


Volgens futuremusiccharts lopen we de kans dat Dragonette dit jaar groots gaat doorbreken. Een bandje om in de gaten te houden dus. In hun eerste videoclip laat zangeres Martina Sorbara er in ieder geval geen gras over groeien. Als het nog steeds waar is dat sex sells, dan voorspel ook ik een grote toekomst voor Dragonette, bijna iedereen op de dansvloer belandt uiteindelijk op haar matras.

Maar om heel eerlijk te zijn, als Dragonette inderdaad doorbreekt dan zal het eerder zijn vanwege de aanstekelijke muziek dan door deze low budget videoclip die eigenlijk helemaal niet zo spannend is. Het kan ermee door, maar daar is alles ook wel mee gezegd.

En de muziek?

Ik laat een clipje dat ik nog niet ken altijd een paar keer draaien op de achtergrond terwijl ik deze stukjes schrijf, en ik moet zeggen dat ik I get Around (ik luister hem nu voor de vijfde keer) iedere keer leuker begin te vinden. In het begin klinkt het nog een beetje als een goedkoopje trucje, maar naarmate je het refrein vaker hoort wordt het steeds mooier en meeslepender. Mocht het inderdaad een hitje worden, dan hoop ik dat het geld wat ze daarmee verdienen in een betere volgende videoclip wordt gestoken.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Dragonette – I get Around

  1. M'lissa

    OMG wat is dit voor nummer? wat een leuke clip maar niet heus ¬¬ nou wat vinden jullie er van ik vind het Bullshit! nou Byeee x! M’lis

      /   Reply  / 
  2. Alex

    Hoe vaker je het nummer hoort, hoe verslavender het wordt!

    Leuk trouwens dat je FMC noemt in de eerste zin, netjes :) .

      /   Reply  / 
  3. Yemm

    vet leuk nummer!!!!

      /   Reply  / 
  4. Luna

    debby=trut=kutmens=yvette

    DEBBY + AARON = MINI-DEBBY

    IEUWW !!!

      /   Reply  / 
  5. Eefs

    In het begin klinkt hij idd errug goedkoop, maar ik luister hem nu voor de 4e keer, en hij is toch wel leuk. Wel vind ik de clip echt verschrikkelijk..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>