Nieuwe video: Super Mal ft Luciana – Bigger Than Big


Luciana (misschien kent u haar nog van vorig jaar toen ze keihard Yeah Yeah zong) is weer lekker bezig in deze videoclip. Het is vreselijk stoer en onderhoudend terwijl ze eigenlijk helemaal niet zoveel doet. Een beetje over straat lopen met een spuitbus in haar hand, meer is het niet. Pas in de allerlaatste seconden van de video zien we wat ze allemaal heeft uitgespookt. Op de meest onmogelijke plaatsen (metershoog op de zijkant van een flatgebouw!) is er een spoor van graffiti door de stad heen getrokken.

Het allerleukste aan deze videoclip is echter de break. De meeste dance-tracks hebben er eentje. Een kort moment van rust als de muziek heel even gas terugneemt (om daarna meestal dubbel zo hard terug te komen – een erg effectief trucje) en het is altijd interessant om te zien wat daar in de videoclip mee gedaan wordt.

In het geval van Bigger Than Big gaat Luciana naar het toilet tijdens de break. De hele video lang schiet de camera onrustig alle kanten op, maar tijdens de break krijgen we ineens mooie langzame shots van Luciana die verveeld voor zich uit staart op de WC. De muziek komt tot rust en het beeld ook, erg goed gedaan. Eén van de leukste breaks van de laatste tijd.

En de muziek?

Geen Bodyrox deze keer, maar het mij onbekende Super Mal verzorgt de muziek. Het klinkt totaal anders dan Yeah Yeah, maar eigenlijk ook wel erg leuk. Bigger Than Big is wat melodieuzer, misschien iets meer in de richting van popmuziek en daardoor erg aanstekelijk. Luciana steelt nog steeds de show, al mis ik wel een beetje het maniakale dat haar performance in Yeah Yeah zo onvergetelijk maakte.

Zie ook:
- Ondertussen op MTV: Bodyrox – Yeah Yeah (ongecensureerd)

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Super Mal ft Luciana – Bigger Than Big

  1. dehetepappie

    Super Mal doen er alles aan om zo funky-Frans mogelijk te lijken/klinken maar het zijn gewoon een setje Engelsen (met oa de kerel van het vreselijke Dark Monks – Insane met die Go sample).

    Luciana gaat het denk ik nog wel verder schoppen dan enkel het volzingen van dance instrumentals.

      /   Reply  / 
  2. bitch

    Haar vorige nummer is echt mijn alltime favourite, maar ik vind deze single maar weinig power hebben,, ik mis de harde bassen en de schreeuwerige stem een beetje… ik geef de clip een 5je :S

      /   Reply  / 
  3. dd

    lekker nummer

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Ze zingt ook mee in: I Wish you Would vind ik persoonlijk beter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>