Nieuwe video: Bodyrox/Luciana – What Planet You On


Eh nee, dit was dus niet de bedoeling. Ik vind het leuk om Luciana weer eens terug te zien, maar moest het nou echt in zo'n verschrikkelijk slechte video? De vorige keer dat ze samenwerkte met Bodyrox leverde dat een fraaie -en nogal verontrustende- videoclip op, juist omdat Luciana zo'n opvallende verschijning was. Maar in deze nieuwe video gebeuren zoveel andere dingen dat Luciana bijna helemaal wegvalt.

Daar had ik misschien nog mee kunnen leven als al die andere dingen dan heel erg de moeite waard zouden zijn, maar dat is duidelijk niet het geval. Het "Luciana in space" idee is gewoon mislukt. Het concept zuigt, de regisseur wilde veel te veel verschillende ideeën in één video proppen en de uitwerking is om te huilen.

Meestal moeten zangeressen eerst meespelen in dit soort flutvideo's voordat ze worden ontdekt en iemand ze een rol aanbiedt in duurdere videoclips als Yeah Yeah en Bigger Than Big. Luciana doet het blijkbaar andersom. Als ze hier, gezeten op een knalgele raket, door het heelal vliegt ziet dat er niet alleen goedkoop uit, het is vooral heel erg kinderachtig. De verontrustende ondertoon die de Yeah Yeah video zo fascinerend maakte is helemaal verdwenen. Daar was Luciana nog een intimiderende bitch, hier komt ze over als een dom wicht met ingestudeerde danspasjes en kusjes naar de camera toe. Het is vreselijk. Iedereen die hier aan heeft meegewerkt zou zich diep moeten schamen.

En de muziek?

En Luciana is niet de enige die met een noodgang van haar voetstuk dondert. Ook Bodyrox had blijkbaar niet de inspiratie om nog een tweede geniale electro-track te schrijven. What Planet You On is niets meer dan een dom popliedje met toevallig wat coole electro-geluidjes (precies dezelfde als in Yeah Yeah, dat ook nog). Hopelijk word ik straks wakker en blijken deze hele videoclip + muziek maar een boze droom!

Zie ook:
- Nieuwe video: Bodyrox – Yeah Yeah (ongecensureerd)
- Nieuwe video: Super Mal ft Luciana – Bigger Than Big

Maar toch bedankt, rvanheesch, voor de tip!

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Bodyrox/Luciana – What Planet You On

  1. Bassie

    Wat een lachertje deze clip in vergelijking met die van Yeah Yeah!! Leuke clip voor de Jetix top 10..

    Het nummer zie ik ook niet echt een groot succes worden, het heeft op mij niet dezelfde verslavende werking als Yeah Yeah..

      /   Reply  / 
  2. X

    Ik vindt de clip eigenlijk wel leuk omdat ie zo fout is,en het liedje is leuk,alleen ik denk dat ze nooit meer met een nog beter liedje komt dan Yeah Yeah…

      /   Reply  / 
  3. Wwz

    Nee, dit is het niet. Waar moet ik beginnen…

    -De clip lijkt iets uit 1995/1996. Zo knullig dat het bijna weer grappig wordt. Ik kan me van o.a. Dj Paul Elstak en 2 Brothers On The 4th Floor vergelijkbare clips herinneren, uit die tijd. Ook technisch.
    -Het liedje is niets meer dan een herhaling van de vorige. Al is de bekende versie van Yeah Yeah stiekem eigenlijk een remix-versie van D. Ramirez, en heeft Boxyrox die remix dus gewoon na zitten maken.
    -Het meisje doet me erg aan Fergie (Black Eyed Peas denken. Bah.

      /   Reply  / 
  4. anoniem

    toch best een lekker liedje!

      /   Reply  / 
  5. T

    wat zijn we allemaal toch weer negatief
    kom op heej het is best leuk

    maar indd
    de vorige waren beter

    (K)

      /   Reply  / 
  6. Boris B.

    De radio-edit versie hakt weer geraffineerd de hele intro weg, die het hele nummer juist zo gaaf maakt, tsja, dat zijn de TMF wetten.

    Verder vind ik die clip ook lachwekkend, maar het gaat mij gewoon om het nummer: met intro is het geweldig!
    Dus, luister gewoon naar de originele clubmix van +/- 7 min. De andere remixes vind ik vrij slecht.

    Als mensen muziek gaan beoordelen op de clipkwaliteit, snap ik dat niet zo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>