Nieuwe video: aka The Junkies – Konijntje


Dit kon natuurlijk niet uitblijven. Ooit moesten Willie Wartaal en Kud elkaar tegenkomen en nu is het dan zover. Wat zullen die twee samen gelachen hebben. Willie lijkt ons echt iemand die in een urenlange lachstuip kan schieten van Kud's gevoel voor eh… humor. Zoals snor bijvoorbeeld.

De videoclips.blog redactie daarentegen, is eigenlijk niet zo'n fan. Maar het moet gezegd worden dat Konijntje waarschijnlijk Kud's beste werk tot nu toe is. De tekeningen zijn beter en de bizarre humor heeft plaatsgemaakt voor iets opvallend duisters en verontrustends. De scene waarin het roze ding 's nachts in bed ligt met wijd opengesperde ogen vat perfect samen hoe wij ons voelden toen we dit liedje voor het eerst hoorden.

Tegen alle verwachtingen in vertelt de clip ook nog een verhaal dat zelfs een soort van samenhangend is. Het groene ding heeft een Konijntje besteld ("Wiebelt echt" volgens de reclame) en het roze ding wordt langzaam gek van dat eeuwige gebeuk. Op een kwade nacht besluit hij om het heft in eigen hand te nemen…

En de muziek?

En nu Vieze Fur nog zeker? Die solo-singles zijn een geweldige manier om heel Nederland weer helemaal in de ban van de JvT te brengen voordat we een noot van de nieuwe plaat gehoord hebben. Toch knap. Konijntje is ondertussen nóg stompzinniger dan Skinny Jeans, maar die beat! We hebben actief ons best gedaan om dit niet leuk te vinden, maar uiteindelijk gaat iedereen overstag. Wiebele! Wiebele!

Zie ook:
- Nieuwe video: Le Le – Skinny Jeans

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuwe video: aka The Junkies – Konijntje

  1. PINHEAD

    Leuk maar Skinny Jeans is toch leuker

      /   Reply  / 
  2. AAPJE

    nja…ook al gaat iedereen dit weer leuk vinden, ik vind het best wel kansloos!

      /   Reply  / 
  3. ?

    Soms vraag ik me toch af waar we naartoe gaan. DIT liedje (als je het al een liedje msg noemen) heeft meer sterren als de prachtige song van Shakira? Sorry hoor, maar dat vind ik echt niet kunnen.
    God god, en dat gewiebel is toch zoooooo grappig zeg ^^

      /   Reply  / 
  4. vera

    hmm.. skinny jeans is ook al redelijk oud, maar wel grappig! konijntje vind ik nogal irritant met dat hoge stemmetje erdoor.

      /   Reply  / 
  5. jillie2

    die beat is echt te gek..

      /   Reply  / 
  6. Lotte

    vet nummer, en inderdaad: die beat is te gek… n keer wat anders dan die standaard shakira, al haar liedjes lijken toch op elkaar?

      /   Reply  / 
  7. Rednax

    Erg grappig en toch wel weer slim gedaan want of je het nu leuk vindt of niet het is een dikke hit aan het worden. Hier kan je zelfs een eigen applicatie zien van Konijntje. Doorsturen naar vrienden met diverse links etc. Er bestaan trouwens 2 versies :o ) Ga naar http://www.swoot.nl klik links op kattegorie “Animals” en dan is het de bovenste aan de lijst. Enjoy!

      /   Reply  / 
  8. merve

    wahha dees grappig maar slaat ok nergens op ik had dees geluistert op radio 538 wahha
    maartjaa ik geef een muziek tip :
    Manga – bitti ruya
    is egt geweldig
    in 19landen was deze liedje op nummer 1 en magna heeft 4andere clips uitgebracht en die werden ok een Hit
    X.

      /   Reply  / 
  9. Rinske

    Echt Hip !! Wiebele Wiebele! maar skinny jeans vind ik leuker.. xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>