Nieuwe video: Sam Sparro – Black and Gold


Potverdrie, het begin van deze videoclip is niets minder dan briljant! Een grote zwarte limousine stopt in een parkeergarage. Langzaam gaat één van de raampjes open en een man, die qua outfit het midden houdt tussen een circusdirecteur en een begrafenisondernemer kijkt je strak aan. Uit alle hoeken en gaten van de limo kruipen vervolgens nog een stuk of wat begrafeniscircusdirecteuren, en dreigend komt het hele gezelschap op je af.

Ik kan je vertellen dat ik inmiddels op het puntje van m'n stoel balanceerde om te zien wat er toen zou gebeuren. Ik was dan ook danig teleurgesteld toen uiteindelijk bleek dat ze alleen maar kwamen om een dansje op te voeren.

Okee, het was wel iets spectaculairder dan dat. Er is ook nog een jongleur die iets leuks doet met brandende fakkels, en zo'n colbert met ingebouwde verlichting wil ik ook! Maar toch overheerste de teleurstelling. Na zo'n bloedstollend intro had ik iets spectaculairders verwacht. Black and Gold is nog steeds een bovengemiddeld goede clip, maar niet het meesterwerk waar ik even op had gehoopt.

En de muziek?

Excuseer als ik in herhaling val, maar ook de muziek belooft tijdens het intro meer dan het nummer uiteindelijk waarmaakt. Dat pulserende ritme fluistert in je oor dat je op het punt staat iets spannends mee te maken, en vervolgens kiest Sam Sparro toch gewoon voor een breed uitwaaierend commercieel refrein. Slechte muziek? Zeer zeker niet, maar de eerste twee minuten zijn wel véél beter.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Sam Sparro – Black and Gold

  1. MASIS

    of nee laat maar ik zie net dat het niet de echte clip is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>