Nieuwe video: Ilse DeLange – Puzzle Me


Wie zijn toch de mensen die al die DVD’s met concertregistraties blijven kopen? Niet alleen begrijpen wij écht niet wat daar de aantrekkingskracht van is (je bekijkt zo’n schijfje één keer – want ja, ‘t is toch Ilse DeLange – maar daarna verdwijnt dat ding toch voorgoed in de kast?), maar dankzij al die brave kopers denken platenmaatschappijen nu ook nog dat wij het leuk vinden om al hun sterren ‘achter de schermen’ te zien.

Ilse DeLange in de kleedkamer, Ilse DeLange met een flesje water, Ilse DeLange die haar gitarist omhelst, Ilse DeLange die controleert of de lampen voor het concert goed hangen, Ilse DeLange in de make-up stoel en natuurlijk ook heel veel Ilse DeLange op het podium van Ahoy.

Nu is Ilse DeLange heus een hele leuke meid, maar allemachtig, is het echt nodig om een camera te laten draaien bij ieder oninteressant moment uit haar leven? Zonder script, zonder regisseur, zonder verhaallijn… alleen maar kilometers tape aan nietszeggende beelden. Alleen maar ‘ach wat maakt het ook uit, zolang Ilse in beeld komt vinden de fans het toch wel leuk’. En de platenbaas maar lachen, zo’n goedkope clip heeft hij nog nooit gemaakt.

Directe Link

En de muziek?

Wel een alleraardigst liedje trouwens. Een vrolijke pianoriedel geeft Puzzle Me precies de hook die we soms een beetje missen bij sommige van Ilse’s andere singles. Niets wereldschokkends, maar het swingt, het klinkt lekker en wij werden er vrolijk van. En soms is dat al meer dan genoeg.

Met dank aan Dennis voor de tip.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Ilse DeLange – Puzzle Me

 1. j006t

  HUH?!?!
  Was ik niet de eerste?? Nou, helaas dan..
  Verder een leuk nummer.

    /   Reply  / 
 2. remco

  dit is kut. deze bitch moet stoppen.

    /   Reply  / 
 3. Lianne

  Huh, dat liedje vind ik erg leuk en ze had het al zo vaak in allerlei radioprogramma’s/tv laten horen.. en nu pas een “video”? Zozo.. wel een beetje laat hoor.

    /   Reply  / 
 4. MASIS

  Wat een baggervideo + baggernummer zijn. Ik hoop snel Remco!:P

  @ Joost:
  Ik zei toch dat de clip niet meer dan een halve ster zou krijgen. Nu een kwart, nog beter!:D

    /   Reply  / 
  1. j006t

   Je had gelijk.. :( Maar het liedje is wel erg leuk hoor! :O

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>