Nieuwe video: Sean Paul – So Fine


Sean Paul zingt, de meisjes dansen, de neon-figuren op de achtergrond zorgen voor een sfeervol decor. Vergeleken met eerdere video’s van regisseur Ray Kay is So Fine redelijk ambitieus – met name de neon-installaties zien er best goed uit – maar het eindresulaat is toch weer een redelijk onopvallend filmpje.

Kritiek geven heeft verder weinig zin. Platenmaatschappijen weten wat ze kunnen verwachten als ze Ray Kay boeken, dus we mogen aannemen dat deze simpele (en goedkope!) performance-video precies is wat Sean Paul en Atlantic graag wilden. De fans vinden het allang prachtig om hun idool überhaupt op tv te zien en over die paar zeurende internetblogs heeft Sean Paul ook geen slapeloze nachten.

En de muziek?

Tja, wat zullen we hier nu eens over schrijven? Dat deze clip door meerdere bezoekers is aangevraagd bewijst dat er een markt bestaat voor Sean Paul’s muziek en de laatste keer dat we één van zijn nummers afkraakten werd ons dat ook niet bepaald in dank afgenomen (i love SEAN PAUL.. dus al dat gezeik van jullie is shit en jullie zijn waardeloos). Deze keer daarom iets voorzichtiger: WIJ vinden dit nog steeds bloedirritante muziek, maar als iemand anders wel in staat is hier van te genieten hebben we daar ook geen moeite mee.

Met dank aan JR voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Sean Paul – So Fine

  1. Kars

    ZZZzzzzzzzzzz…

      /   Reply  / 
  2. OverMuziek

    Goedzo Erik, de ik-boodschap :P

      /   Reply  / 
  3. JR

    Tis niet omdat ik het getipt heb, dat ik het goed vind hoor. :p Het refrein heeft wel iets, maar voor de rest vind ik de muziek en clip ook niet veel speciaals.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Cheryl Cole – Fight For This Love | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>