Nieuwe video: Enrique Iglesias/Nicole Scherzinger – Heartbeat


Enrique Iglesias en Nicole Scherzinger met weinig kleren in deze sexy videoclip bij Enrique’s nieuwe single Heartbeat. Regisseur Hiro Murai plaatst de twee in een donkere kamer en projecteert gekleurde lichtjes op hun naakte lichamen die heel toepasselijk pulseren op het ritme van een hartslag.

Soms zijn de simpelste ideeën ook meteen de beste ideeën. Hoe eenvoudig het trucje met de pulserende lampjes ook is, het resultaat is enorm sfeervol en past wonderlijk goed bij de muziek. De sfeer is zelfs zo dromerig dat de felverlichte scenes in een spiegelkamer telkens aanvoelen als een koude douche die de betovering abrupt verbreekt. Erg zonde als je het ons vraagt, al maakt het doorschijnende jurkje van Nicole tijdens die scenes een hoop goed.

En de muziek?

Geen onaardig liedje, maar ook niet bepaald een meesterwerk. Het probleem is dat Heartbeat vier minuten lang klinkt als het intro van een nog veel mooier liedje dat nooit op gang komt. Enrique blijft hetzelfde piano-riedeltje maar herhalen zonder er ooit een fatsoenlijk refrein van te maken. Na een paar minuten verdwijnt Heartbeat daardoor steeds meer naar de achtergrond tot het punt waarop je nauwelijks nog beseft dat er muziek opstaat. Dat mag de volgende keer wel weer iets pittiger.

Met dank aan Linda voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Enrique Iglesias/Nicole Scherzinger – Heartbeat

  1. Annemiek

    Een heeeeeeeeeel mooi nummer.
    Hey jasses wat ben ik weer romantisch. Gr. Annemiek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>