Nieuwe video: One Direction – Live While We’re Young

Een clip zoals je mag verwachten van een boyband. Zoet, gelikt en jongensachtig. Dat is de omschrijving van Live While we’re young van One Direction in een notendop. De capriolen van het vijftal zullen vast vele tienermeisjes in vervoering brengen, maar voor de echte videoclip-fan is dit wel héél ongecompliceerd.

De bandleden ravotten er flink op los tijdens een kampeeruitje. Ze ontwaken met perfect gestyled haar, crossen door de natuur met een jeep en houden ‘s avonds een feestje. Springen doen ze onophoudelijk. De regisseur heeft de aandacht daarbij perfect verdeeld over de vijf jonge koppies, zodat ze allemaal even vaak in beeld komen. De video straalt in ieder geval uit dat het een dolle boel was tijdens de opnames.

De muziek
One Direction
maakt muziek zoals de Backstreet Boys dat in de jaren ’90 deden. Met populaire deuntjes veroveren ze jeugdige luisteraars, maar tegelijkertijd kan niemand écht een hekel aan deze muziek hebben. Het grootste gedeelte van het nummer bestaat uit samenzang, waarschijnlijk omdat de jongens niet allemaal even getalenteerd zijn. Maar ach, het is pretentieloze kauwgomballenpop. De Hitkrant zal enorm blij zijn dat er eindelijk weer eens een jongensgroepje is.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: One Direction – Live While We’re Young

  1. Noortje

    Haha, laat me niet lachen! ‘Maar ach, het is een pretentieloze kauwgomballenpop. De Hitkrant zal enorm blij zijn dat er eindelijk weer een jongensgroepje is.’ Sorry? Pretentieloze kauwgomballenpop. Nadenken is ook het sterkste vak niet hier he? Zoveel die x-factor winnen, waar dan ook ter wereld, en die niet doorbreken. Maar deze jongens zijn wél doorgebroken. Hebben duizenden, zo niet miljoenen meiden aan hun broek hangen. Meiden die helemaal weg zijn van hun. En ja, misschien zijn ze niet allemaal perfect in zang, maar ze zingen wel live! Dat kun je van Katy Perry en de hele mikmak niet zeggen. Laat die jongens lekker in hun waarde. Ga maar eens op youtube opzoeken, hoe vriendelijk en attent de boys van 1D zijn. Als iemand vraagt om een ‘High Five’ dan krijgen ze gelijk een hand, en als ze aan Harry vragen ‘Wil you say; Love you (name)’ dan doet hij dat gewoon. En hoe verdrietig ze kunnen worden van haatberichten die naar ze gestuurd worden. ‘Why, What have i you done?’ waarna ze in huilen uitbarsten. Deze jongens zijn ook nog maar 17/18 jaar! Wat hun is overkomen is overweldigend. Ja, ze houden van hun werk! Dat is terug te zien in clipjes zoals bovenstaand. Maar de tekst die erbij staat..? NEE! Dat kan, wil en mag je niet maken!

      /   Reply  / 
    1. SHIZZLE

      Dit is toch hopelijk niet serieus bedoelt… -,-”

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: One Direction – Little Things | Videoclips

  3. ckca

    OneDirection is enkel en alleen populair omdat ze superknap zijn. Meer niet. Dat ze dan maar modellen worden ofzo.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: One Direction – Kiss You | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>