Nieuwe video: Justin Bieber / Nicki Minaj – Beauty And A Beat

Justin Bieber en Nicki Minaj in één videoclip! Kunnen de fans dat wel aan? De twee meest gezochte artiesten op videoclips.blog bundelen hun krachten voor Beauty and a beat. En het maakt waarschijnlijk helemaal niets uit wat we erover gaan zeggen, want deze clip was al een succes voordat er één seconde te zien was. Desalniettemin is het best geinig om Justin en Nicki samen te zien dansen (op een duikplank).

In October of 2012 three hours of personal footage was stolen from musician Justin Bieber. Met die opmerking begint Beaty and a beat. Zogenaamd is dit dus allemaal privé-materiaal dat we niet mochten zien. Maar goed, daar trappen we niet in met zo’n gehaaid management.

Even later mondt de clip dan ook uit in een strakke (en dan bedoel ik ook écht strakke) dansvideo, hoewel Justin nog steeds de camera vast houdt. Dat geeft een verrassend leuk effect, mede door het zwemparadijs als decor. Als dan Nicki Minaj ook nog eens wat gekke bekken mag trekken – en daarmee ook Justin wat losser lijkt te maken – is het feest compleet.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Justin Bieber / Nicki Minaj – Beauty And A Beat

  1. jeffrey

    dankzij Nicki is ie wel te doen

      /   Reply  / 
  2. kealey

    Ik wil graag weten welke camera justin hiervoor gebruikt.

      /   Reply  / 
  3. llyric d

    de stomste liedje ook jammer dat dit de music is van tegen woordig no meaning

      /   Reply  / 
  4. Leo D

    @lyric d, maak je maar geen zorgen want er verschijnt in december, eerst op de asiatische markt, een nieuwe CD met liedjes zoals de grote songs van weleer. Nieuwe nummers zoals Sail Away en Beautiful World (al eerder op single uitgebracht. Ook met het John lenno’s nummer Imagine. Hier alvast een voorproefje (studio-opname) vn dit nummer. De verwachtingen zijn dat dit abum wereldwijd het mest verkochte album word ooit. Note: haar debuut-album verkocht binnen een half jaar alleen al 20 miljoen copy’s in asie.
    In Nederland is ze wat minder beken, maar daar buiten is zij de bekendste en beroemdste zangeres ooit. Dit nummer stond ook op haar debuut-album van 5 jaar terug.
    http://www.youtube.com/watch?v=4sXPkLfCzUQ

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Het duikplank-dansje van Justin Bieber en Nicki Minaj | Videoclips

  6. Brt

    @Leo: lol

      /   Reply  / 
  7. Arjen

    jammer verschrikkelijk

      /   Reply  / 
  8. Pingback: Nieuwe video: Austin Mahone / Flo Rida - Say You're Just A Friend | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>