Nieuwe video: Bonnie McKee – American Girl

americangirl

Nu is dan ook de officiële versie van American Girl gelanceerd.

Waarom kijken? Die clip met al die sterren was dus nog niet de officiële videoclip. Een goede promotiestunt, dat wel, maar hieronder kun je de échte clip bekijken. Zonder Katy, Jason of KISS, maar met heel veel Bonnie. Ze blijkt zich te profileren als een echt feestbeest met knaloranje haar. Geflankeerd door twee net zulke kleurrijke vriendinnen paradeert ze over straat en danst ze door de supermarkt. En overal maakt ze er een dolle boel van en daagt ze jongens uit. Een echte American Girl dus.
Waarom niet kijken? De eigen stijl van Bonnie zie ik nog niet zo. Ik zie toch een combinatie van Katy Perry, Ke$ha en Carly Rae Jepsen, niet toevallig allemaal zangeressen waarmee deze dame heeft samengewerkt.
En de muziek? Dit nummer had perfect op Katy’s laatste album gepast. Ik denk dat Bonnie het nog heel moeilijk gaat krijgen zich los te wrikken van al die vergelijkingen. Vooral omdat haar stem zo gemiddeld is. Vrolijke popliedjes schrijven kan ze wel hoor, deze meid, maar misschien moet ze dat toch voor anderen blijven doen.

Bekijk hier de onofficiële versie, waarin allerlei grote namen een coupletje mee playbacken: American Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>