Nieuwe video: Kelly Clarkson – Tie It Up

Kelly Clarkson luidt de huwelijksklokken in Tie it up.

Waarom kijken? Kelly Clarkson is in huwelijkssferen! Wellicht komt het omdat ze binnenkort zelf een ring om haar vinger krijgt geschoven, maar ze laat zich in Tie it up alvast gelden als het ideale bruidsmeisje. De video is een soort collage van ingestuurde bruiloftsfragmenten die Kelly aan elkaar bindt met een energiek optreden in een houten schuur. Uiteraard is er niet alleen plaats voor het conventionele huwelijk, maar ook voor twee mannen en twee vrouwen die elkaar het jawoord geven. Alles met een heerlijk positieve vibe. Aan het einde van de clip volgt bovendien een leuke knipoog naar de realiteit als Kelly het bruidsboeket vangt. Zij stapt namelijk 22 oktober in het huwelijksbootje met Brandon Blackstock.
Waarom niet kijken? Als je net je relatie of huwelijk hebt zien stranden, raad ik aan om deze clip even aan je voorbij te laten gaan. Dan zit je waarschijnlijk niet te wachten op al dit prille liefdesgeluk en something old, new, borrowed and blue.
En de muziek? Een vrolijk nummer dat op menig (Amerikaans) huwelijk zal klinken. Het is een tikkeltje country, anders dan we van Kelly gewend zijn, maar gelukkig is haar krachtige zang niet aan één bepaald genre gebonden. Het mooiste is dat Kelly straalt van geluk en dat hoor je terug in haar stem.

Meer van Kelly Clarkson: People Like UsDark Side * My Life Would Suck Without You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>