Nieuwe video: Little Mix – Little Me

Waarom kijken? Wisten jullie al dat alles mogelijk is? Ook jij kunt alles bereiken als je maar – en nu komt het (hou je vast) – in jezelf gelooft. Het is een uitgekauwde boodschap, maar Little Mix brengt het met een onvermoeibaar enthousiasme. De vier meiden gooien er het ene na het andere goedbedoelde advies uit. ‘Durf te zijn wie je bent.’ ‘Kom voor jezelf op.’ ‘Je bent mooi zoals je bent.’ Tussendoor komen jongeren aan het woord, die vertellen over hun toekomstplannen. Hartstikke inspirerend allemaal hoor, maar als ik eerlijk ben ook wel een tikkeltje gezapig.

En de muziek? Little Me is zo’n liedje waarover je heel beleefd kunt zeggen dat het best aardig is. Er is niets mis mee. Maar zo pittig en onderscheidend als Move – hun vorige single – is het geenszins. Het is een best geproduceerde track met een positieve boodschap, maar had wat mij betreft door iedere willekeurige meidengroep gezongen kunnen worden.

Lees ook:Nieuwe video: Little Mix – Move
Lees ook:Nieuwe video: Little Mix – Change Your Life

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>