Nieuwe video: Pitbull / G.R.L. – Wild Wild Love

wildwildlove

De samenwerking met Kesha smaakte voor Pitbull naar meer en zodoende heeft hij opnieuw vrouwelijk schoon om zich heen verzameld voor zijn meest recente single. Ditmaal is de keus gevallen op G.R.L., een damesgroep uit de koker van Robin Antin, die ook verantwoordelijk was voor de samenstelling van The Pussycat Dolls. Het resultaat is Wild Wild Love, een co-productie van Max Martin en Pitbull zelf.

Waarom kijken? Dit is zó slecht dat het haast een persiflage lijkt op het gebruikelijk werk van Pitbull. Alleen jammer dat de zelfspot volledig ontbreekt en het allemaal bloedserieus is bedoeld. De videoclip is opgenomen in het Playboy Mansion in Los Angeles, waar één of andere niet ter zake doende deal wordt gesloten. Om duidelijk te maken dat de meisjes van G.R.L. ‘intelligenter’ zijn dan de playboy bunnies dragen zij brillen, spelen een potje schaken en lopen ze rond met akte-tassen. Dit alles in de meest uitdagende outfitjes uiteraard. Het is seksistisch met een hoofdletter S. En ik weet niet wat erger is: Pitbull die voor de driehonderdvijftigste dezelfde videoclip maakt, of de dames van G.R.L. die zich daarvoor lenen. Is dit echt de manier waarop zij zichzelf in de markt willen zetten?

En de muziek? Dit nummer is geschreven door Dr. Luke, Max Martin, Ammar Malik, Alexander Castillo Vasquez, Henry Walter en Pitbull zelf. Zés mensen! Zés! En dan met dit op de proppen komen. Ik begrijp dat de meiden van G.R.L. graag vergeleken willen worden met The Pussycat Dolls, maar die hadden meer dan alleen wapperende haren, grote borsten en eindeloze benen. Bij deze groep ontbreekt ieder spoortje van talent. En ja, dat baseer ik op deze single, hadden ze zichzelf maar anders moeten presenteren. (Over de raps  van Pitbull hoeven we het helemaal niet meer te hebben toch? Die is járen geleden al afgeschreven.)

Lees ook: Pitbull / Kesha – Timber

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pitbull / G.R.L. – Wild Wild Love

  1. jeffrey

    Nou ik vind dit wel één van de betere pitbull nummers hoor.
    Klinkt echt enorm lekker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>