Nieuwe video: Nicole Scherzinger – On The Rocks

ontherocks

Nicole Scherzinger vertelde onlangs in een interview dat ze zich op haar nieuwe plaat eindelijk volledig durfde open te stellen. Nou, als ‘Your Love’ daarvan het resultaat was, vraag ik me af wat ze daar precies onder verstaat. Dat nummer had door elke willekeurige zangeres ingezongen kunnen worden. Maar misschien doelde Nicole op single nummer twee, het rustigere ‘On The Rocks’.

Waarom kijken? Aan Nicole Scherzinger is geen groots actrice verloren gegaan. In On The Rocks speelt ze een wanhopige echtgenote, die door een rollercoaster aan emoties gaat, maar ze is eigenlijk geen seconde geloofwaardig. De brunette legt er alles zo dik bovenop – van de theatrale traan die over haar wang biggelt tot aan de overdreven woede-uitbarsting waardoor ze met spullen begint te smijten – dat het verdriet en de woede juist niet overkomen. Uiteindelijk zitten we vooral te kijken naar twee mooie mensen die een ruzie faken. En dat is wel wat acteren is, maar niet wat je ermee wilt bereiken.

En de muziek? Nicole Scherzinger lijkt nog steeds zoekende naar een eigen stijl. In haar solowerk zit bepaald geen rode lijn; het lijken allemaal losse flodders, waarmee ze hoopt weer eens een hit te scoren. Over haar vorige single – Your Love – was ik al niet zo positief, en ook On The Rocks is weer een tegenvaller. Zelf denkt Nicole zich ongetwijfeld compleet bloot te geven, maar het resultaat is een saai liedje dat geen moment indruk weet te maken. Te bedacht, te gepolijst en zonder opvallende melodie.

Lees ook: Nicole Scherzinger – Your Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nicole Scherzinger – On The Rocks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>